vertrouwenBGsz

Gevoel van vertrouwen opwekken

Ik voel mij wel eens onzeker. Doe ik het juiste? Hoe ziet mijn toekomst eruit? Hebben we genoeg geld om rond te komen? Zijn mijn kinderen gelukkig? Groeien mijn kinderen uit tot mooie volwassene? Op sommige elementen heb ik controle, maar niet op alles.

Wat doe ik?

Als ik geen controle heb, laat ik het los. Hoe doe ik dat? Door het gevoel van vertrouwen op te roepen. Hierbij denk ik aan het woord vertrouwen en wat dit voor mij betekent. Ik beeld me in dat dit voelt alsof ik aan een trapeze slinger en op elk moment mag loslaten, omdat ik weet dat het vangnet mij opvangt. De trapeze symboliseert het pad waarop ik loop waarin ik mij onzeker kan voelen. Het vangnet is het symbool van het universum. Het universum vangt mij op (komt met een oplossing), elk moment, bij elke beslissing. Als ik loslaat wordt ik opgevangen. Ook al is de afstand tussen de trapeze en het vangnet groot en duurt de val (voordat de oplossing zich aanbied) daardoor lang, ik weet zeker dat het goed komt. Zelfs als ik denk dat het misgaat heb ik een vangnet waardoor ik het vertrouwen heb om door te gaan. Het universum Got My Back. Het maakt niet uit wat ik doe, wanneer ik het doe, of als ik het laat. Ik kan blind op het universum vertrouwen.

Hoe ik dit weet?

Soms vraag ik een bevestiging. In de vorm van een manifestatie, oftewel synchronisatie. Hierover lees ik en pas dit toe in het leven. Wanneer ik een teken aan het universum vraag, wordt dit altijd beantwoord. Op die manier communiceren wij en weet ik dat ik vertrouwen mag hebben.

Het vertrouwen voelt warm en veilig. Het geeft mij het gevoel dat ik het leven mag leiden zoals ik dat wil.