Hoi,
Fijn dat je er bent! Mijn naam is Carlijn Wong en ik schrijf kinderboeken waarin de innerlijke- en mentale kracht centraal staat.

Waarom ben ik gaan schrijven?

Hoe wil ik mijn kinderen grootbrengen? Hoe zorg ik ervoor dat zij zonder vrees, zonder schaamte en met onvoorwaardelijke zelfliefde opgroeien? Op welke manier kan ik bijdragen aan hun innerlijke kracht? Over deze vragen heb ik een lange tijd nagedacht. Ik ben tot de conclusie gekomen dat het begint bij mijzelf.

Naast mijn zoektocht naar bewustwording, ben ik kinderboeken gaan schrijven. Waarom? Omdat (voor)lezen mij helpt om terug in het Hier en Nu te komen. Ik zit vol verhalen die ik aan mijn kinderen wil vertellen, om ze mijn liefde te laten voelen. Omdat ik ze wil laten voelen (of eigenlijk wil laten herinneren) dat de mogelijkheden grenzeloos zijn. Dat ze perfect zijn en perfect blijven. Hier en Nu en voor de toekomst.

Met mijn interpretatie van de werkelijkheid, schrijf ik verhalen die gebaseerd zijn op rijke kennisbronnen met positieve gevoelens, handels- en denkwijze. Met deze boekenreeks wil ik graag kinderen helpen hun eigen potentieel te herkennen en gebruiken. En ouders de gelegenheid bieden om een extra mindfulness-moment aan de opvoeding toe te voegen.Aan wie denk jij nu? Geef diegene een boek!

Wat is mijn wens?

Mijn wens is dat ik mijn leven mag leiden zoals ik zou willen hoe mijn kinderen hun leven gaan leiden. Puur liefde, geluk en innerlijke kracht. En dat ik met mijn boodschap (mijn wens) andere mag inspireren in het herkennen en gebruiken van hun potentieel.

Daarnaast is mijn wens dat mijn visie wordt opgenomen in het basisonderwijs, zodat kinderen op jonge leeftijd leren om niet alleen met hun hoofd te denken maar voornamelijk met hun gevoel.

Mindfulness in de opvoeding

Regelmatig schrijf ik Blogs waarin ik vertel over de manier waarop ik mindfulness toepas in mijn leven. Hierin betrek ik mijn kinderen. In verschillende onderwerpen leg ik uit hoe ik denk, handel en reageer op elementen uit het leven. 

Vind je het leuk om hiervan op de hoogte gebracht te worden? Schrijf je dan via deze link in op de nieuwsbrief. Dan word je op de hoogte gebracht van een nieuw Blog. 

Wat wil je verder over mij weten?

  • Wonend en studerend in Nijmegen. Ik volg nu de opleiding Grafisch Vormgever.
  • Ik ben moeder van twee prachtige dochters.
  • Getrouwd met Mr. Wong.
  • Mijn grootste fan: mijn moeder.
  • Ik houd van tekenen, schrijven, mindfulness, wandelen en lezen. 
  • Boeken die ik zou aanbevelen; Manifesteren kun je leren – Willemijn Welten, Master your Mindset – Michael Pilarczyk, Think and Grow Rich – Napoleon Hill.
  • Mooiste quote: Je bent goed in álles wat je wilt bereiken.
  • Ok, nog een mooie quote: Luister naar je hart, want dat klopt.
CWliefde-Logo

Wat vinden anderen?

“Ik vind Ja-Ja een leuk visje. Eerst kon ze niet springen, maar ze geeft niet op. Ik vind de kleuren van Ja-Ja niet zo leuk. Ik houd meer van geel. ”
F.W.
6 jaar
“Ik vind alles leuk. En het einde dat ze gaat springen.”
J.W.
4 jaar
“Wat een heerlijk (voor)leesboek is dit; door de ontwapenende illustraties maar ook het ontroerende verhaal van Ja-Ja dat door een sterke wilskracht en een vurige wens haar doel bereikt. Dit boek is duidelijk geschreven door een liefhebbende moeder voor liefhebbende ouders, opa's en oma's en ooms en tantes die een belangrijke boodschap aan de volgende generatie mee willen geven.”
Martijn Korte
Volwassene
CWliefde-Logo