Contact

Heb je een vraag? Wil je een boek laten signeren? Of vind je het leuk dat ik op locatie kom voorlezen en wil je daarom een boeking doen? Plaats je bericht hieronder of stuur een bericht via info@cwliefde.nl of
via telefoonnummer +316 429 005 48. Ik probeer dezelfde dag nog een reactie te geven. Samen komen we er wel uit! 

Hier zijn de boeken te koop

Nijmegen

Kannenmarkt 27 6511KC

Hier ben ik bereikbaar

Tel:

+316 429 005 48

Email

info@cwliefde.nl

Openingstijden Webshop

24/7
Bestellingen voor 14:00 uur geplaatst worden dezelfde dag verwerkt. 1-2 werkdagen levertijd.

CWliefde-Logo

Veel gestelde vragen

De gemiddelde levertijd is 1 tot 2 werkdagen. Nadat je bestelling bij Post NL is afgegeven, ontvang je een Track & Trace code. Hierdoor kan je je bestelling makkelijk volgen. Heb je je bestelling voor 14:00 uur geplaatst? Dan kan ik deze dezelfde dag verwerken. Alle bestellingen na 14:00 uur worden de volgende dag verwerkt.

Is het verzendadres in Nederland?
Dan betaal je € 4,95 aan verzendkosten.
Is het verzendadres in België?
Dan betaal je € 5,95 aan verzendkosten.

Wil je retourneren? Dan zijn de retourkosten voor de koper.

Het kan natuurlijk voorkomen dat je je bestelling wilt retourneren. Geen enkel probleem. Neem binnen 14 dagen contact op via info@cwliefde.nl en ontvang een retourinstructie per mail.

Ik ben pas net begonnen met het verkopen van mijn boeken en nog niet zo bekend. Het kan daarom voorkomen dat mijn mails niet herkend worden door je mailbox en in de map “spam” of “ongewenst” terecht komen.

Wanneer je een bestelling hebt geplaatst, ontvang je een orderbevestiging en factuur via mail. Vervolgens maak ik zelf het pakketje voor je klaar en stuur ik deze via PostNL naar je toe.  Per email houd ik je op de hoogte en ontvangt je een Track & Trace code.

HOCUS OPUS
Het verhaal van Hocus Opus is bijna klaar voor de eerste druk. Nog even geduld en dan kan je genieten van het avontuur van de kleurige kameleon. Schrijf je HIER in voor de nieuwsbrief. Dan houd ik je op de hoogte wanneer je het boek kan bestellen.

SUZIE
Op dit moment leg ik de laatste hand aan de tekeningen van Suzie. Vervolgens worden de tekeningen bewerkt en kan de vormgeving beginnen. Volg de ontwikkelingen op Facebook en Instagram en mis geen moment!